در واقع، ابتدا استخراج و همچنین کلاس های تابستانی پردازش را در زمان بعدی ساده می کند. بنابراین، چندین شرکت کلان داده تصمیم می گیرند از پایتون در برنامه نویسی خود استفاده کنند.
بنابراین، در سطح علمی، کتابخانه بزرگی از منابع دارد که تاکید خاصی بر ریاضیات دارد و می تواند توسط برنامه نویسان مشتاق در زمینه های تخصصی مورد استفاده قرار گیرد.
جدای از آن، پایتون برای تولید بازی نیز استفاده میشود، حتی اگر کارایی کمتری نسبت به جاوا یا C# دارد.
پایتون به طور تصادفی در اوایل دهه 90 متولد شد. به طور تصادفی، زیرا در ابتدا، توسط Guido Van Rossum، مهندس هلندی که در آن زمان در CWI در آمستردام، مرکز تحقیقات رایانه هلندی،کلاس های تابستانی کار می کرد، در یک لحظه اوقات فراغت و سرگرمی توسعه یافت.
نام منتخب، پایتون، از گروه کمدی بریتانیایی مونتی پایتون گرفته شده است که برنامه نویس از تحسین کنندگان بزرگ آن بود.
ویژگی ها و عملکرد پایتون
پایتون یک زبان ساده و خوانا است که مجموعه ای از قوانین را رعایت می کند که استفاده از آن را بسیار ساده و کوتاه می کند. به ویژه، اگر قبلاً دانش برنامه نویسی دارید یا با زبان های دیگری مانند جاوا آشنا هستید، شروع به خواندن و درک کدهای توسعه یافته در پایتون دشوار نخواهد بود.
یادگیری پایتون و شروع برنامه نویسی بسیار ساده است و با خطوط بسیار کمی کد می توان حتی الگوریتم های بسیار پیچیده را برنامه ریزی کرد.
به طور کلی، پایتون یک زبان کاربردی کلاس های تابستانی ایرانیان سایبر است که در زمان برنامه نویسی بسیار صرفه جویی می کند.نمونه هایی از مزایای پایتون عبارتند از:
سادگی و سرعت: این زبان برنامه نویسی را بسیار ساده می کند و یک زبان برنامه نویسی عالی است.
ظرافت و انعطاف پذیری: این زبان به دلیل خوانایی و تفسیرپذیری آسان، امکانات بسیاری را در اختیار برنامه نویس قرار می دهد.
برنامه نویسی سازنده: یادگیری آن ساده است، با منحنی یادگیری متوسط. شروع برنامه نویسی بسیار آسان است و بهره وری را افزایش می دهد.
نظم و نظافت: بسیار خوانا و فرم های آن به خوبی سازماندهی شده است.قابل حمل بودن: یک زبان قابل حمل است. امروزه، پایتون را می توان تقریباً بر روی هر سیستمی استفاده کرد.انجمن: تعداد زیادی کاربر دارد و این انجمن فعالانه در توسعه زبان شرکت می کند.
پایتون: زبانی که دائماً در حال تکامل کلاس های تابستانی است
پایتون برای اولین بار 30 سال پیش منتشر شد و از آن زمان به طور قابل توجهی تکامل یافته است. در دهه 1990 نسخه 0.9.0 بر روی پلتفرم alt.sources منتشر شد که در آن زمان توسط برنامه نویسان بسیار محبوب بود.
در آن روزها اینترنت گسترده نبود و ارتباط از طریق یک خط تلفن ابتدایی برقرار می شد. نسخه 0.9.0 قبلاً دارای ویژگی های بسیار پیشرفته ای بود و به همین دلیل توجه توسعه دهندگان در سراسر جهان را به خود جلب کرد که تکامل آن را تضمین کرده اند.
این توسعه دهندگان، در اواسط دهه 90، حتی یک انجمن گفتگو به نام comp.lang.python معروف تشکیل دادند و این انجمن خود موتوری برای توسعه و تکمیل این زبان بود.
مرحله تکاملی دیگر با ورود هزاره جدید مشخص می شود: تیم کلاس های تابستانی توسعه دهندگان دامنه را به BeOpen.com تغییر می دهند و BeOpen PythonLabs را تشکیل می دهند، در حالی که نسخه 1.6 و نسخه 2.0 تقریباً به طور همزمان منتشر می شوند. پس از ادغام با Digital Creations، پایتون دستخوش پیشرفتهای قابل توجهی شده و نسخههای جدید بسیار خلاقانهای ایجاد شده است.
پایتون و کاربردهای علمی آن